Fophef: nu ook NEMO Science Museum onder vuur vanwege "ongepaste seksgeluiden voor kinderen" Nieuws
Auteur
05/04/2023 11:33

Fophef: nu ook NEMO Science Museum onder vuur vanwege "ongepaste seksgeluiden voor kinderen"


Ja hoor, daar gaan we weer want nadat iedereen net is bijgekomen van het gedoe rondom de Lentekriebels is er nu ophef rondom museum NEMO Science Museum in Amsterdam. Daar zouden namelijk seksgeluiden worden afgespeeld en daar kunnen kleine kinderen bij en nu moet Nemo gecancelled want pedofielen! We verzinnen het ook niet.

Kleine situatieschets voor degenen die er nog nooit zijn geweest: NEMO Science Museum is een wetenschapsmuseum met veel interactieve spellen en testjes. Ze hebben daar ook een afdeling die zich richt op de mens, een afdeling die door henzelf wordt aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Daar kom je van alles tegen over het lichaam en het brein, en dus ook seks. Tsjah, linksom of rechtsom, maar dat hoort er wel een beetje bij. Bij één van de interactieve gedeeltes "wat gebeurt er met je lijf?" kan het zijn dat je slaapkamergeluiden te horen krijgt en dat was voor deze man genoeg reden om het museum onder de bus te gooien, iets waar een juicechannel ook vrolijk aan meedeed nog voordat zij duidelijk hadden dat er een leeftijdsadvies op de afdeling zat.

Boeeee, kleine kinderen, hier komen pedofielen op af (hoe dan!?), seksgeluiden, cancellen! Althans, dat vindt de filmer. Kleine newsflash kerel: vanaf 12 jaar zitten koters op de middelbare school en we kunnen je vast even garanderen dat ze dan al meer weten dan dat Nemo durft tentoon te stellen. Daarbij, als jij niet wil dat je kinderen daarmee in aanraking komen dan loop je er lekker langs toch?

Meteen Nemo berichten natuurlijk

Juicechannel vindt het ook niet kunnen

Uiteraard springt Raisa Blommestijn er ook bovenop

Poll

Poll

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties