Nu geopend: skydive-school voor peuters en baby's Picdumps
Auteur
08/04/2023 11:02

Nu geopend: skydive-school voor peuters en baby's


Bedankt Uncle Awesome!

Je zou het wellicht niet denken, maar skydiven schijnt bijzonder goed te zijn voor peuters en baby's. Het zou kleine kinderen helpen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk bewustzijn en fysieke coördinatie. Het vergroot ook hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde, waardoor ze het gevoel hebben dat ze alles wat ze willen kunnen overwinnen.

Uiteraard moet dat allemaal wel veilig, maar ook dat zou geen probleem moeten zijn. Ervaren instructeurs, uitgebreide inspecties op de uitrusting en natuurlijk periodiek onderhoud zorgt ervoor dat je je kleine hummel met een gerust hart de sprong kunt laten wagen! Waar wacht je nog op?

Oké, voordat iedereen helemaal in de Karen-modus gaat: natuurlijk gooi je geen baby's uit een vliegtuig in de hoop dat ze aan een touwtje trekken: deze foto's zijn gemaakt door middel van AI, en hoogstwaarschijnlijk met de tool Midjourney of Stable Diffusion. De foto's zijn gemaakt door ene Uncle Awesome (wij verzinnen het ook niet) en als je niet beter zou weten zou je direct de kinderbescherming bellen.

👉 Check ook deze zomerse AI-kiekjes!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair