Bam Margera uit hotel gegooid en gearresteerd voor openbaar dronkenschap Shownieuws instagram/laturtle69
Auteur
03/04/2023 15:34

Bam Margera uit hotel gegooid en gearresteerd voor openbaar dronkenschap


We kennen Bam Margera allemaal als skateboarder, stuntman en reality TV-ster, maar natuurlijk voornamelijk van de MTV-serie "Jackass". Ondanks, of misschien wel dankzij, het grote succes met deze serie zou je kunnen stellen dat hij in de loop der jaren verschillende uitdagingen en moeilijke tijden heeft doorgemaakt. Vooral na het overlijden van zijn vriend Ryan Dunn in 2011 is het bergafwaarts gegaan en heeft hij de afgelopen jaren verschillende meltdowns gehad.

Er zijn weer beelden opgedoken van de ex-Jackass ster die overduidelijk straalbezopen uit een hotel wordt gegooid. Niet veel later wordt hij door de politie gearresteerd wegens openbare dronkenschap nadat hij (naar verluidt) weer ruzie met zijn soon to be ex-vrouw Nicole maakte die hij in een Thais restaurant tegenkwam.

Voor de arrestatie werd 'ie ook uit een hotel geknikkerd

Op woensdagochtend werd ook al de LAPD gebeld om naar het Hollywood Roosevelt Hotel te komen nadat iemand schreeuwen uit een kamer had gehoord. De beller maakte zich zorgen over mogelijk huiselijk geweld. Later bleek dat Bam met zijn ex-vrouw aan de telefoon zat en de situatie uit de hand liep.

Tussendoor nog even z'n gezicht opfleuren met een tatoeage

De familie Margera in betere tijden

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties