Delen is lief

Email

Doe eens gek, koop eens een leuk Amsterdams penthouse van €7.150.000,-

We speuren nog steeds regelmatig door de wondere wereld die #Funda heet, op zoek naar dat ene pareltje dat je niet mag missen, en ook vandaag zijn we daar weer in geslaagd. Oké, je moet wel behoorlijk diepe zakken hebben, maar dat is slechts een klein detail. Kom gezellig met ons mee naar het immer knusse Amsterdam waar je aan de Pontsteiger dit geinige optrekje vindt.

We snappen best dat dik 7 miljoen een behoorlijke zak geld is, maar we gaan er gewoon even vanuit dat je dat de afgelopen jaren bij elkaar hebt gecrypto'd. Mocht dat nou net niet het geval zijn, wees dan gerust want voor slechts €25.000,- per maand kun je het ook huren! Dat dat voor veel mensen meer is dan de jaarlijkse hypotheek, daar hebben we het maar even niet over. Laten we eerst eens even de buitenkant bekijken.

Nou, feestelijk toch? Best een imposant bouwwerk, al krijg je daar natuurlijk maar een klein stukje van. Al kun je met deze maten niet echt van 'klein' spreken. Laten we eens even naar de specificaties kijken:

Bouwjaar: 2014
Woonoppervlakte: 415 m²
Aantal kamers: 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers: 3 (plus 1 apart toilet)
Gelegen op: 25e verdieping
Voorzien van: airco, sauna, domotica, lift, zonnepanelen
Prijs per m²: € 17.229,-

Klein detail: de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter ligt in deze wijk maar liefst €10.000,- lager, dus je betaalt wel behoorlijk wat extra om in een pand als dit te mogen wonen. De woning staat dan ook al 4 maand te koop, dus wellicht kun je nog wat afdingen. Tijd voor een kleine rondleiding! De video is overigens van toen het pand 3 jaar geleden ook al te koop stond, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat recentere foto's

Wat videobeelden

Artikel delen

Embed code

Hebben? Klik hier om direct een bod te doen!

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

In dit soort appartementen wordt niet gewoond. Het is een showroom. Een koper zal het een paar jaar aanhouden en dan met winst weer proberen te verkopen. 

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail