BIOS uitlezen...
Doe eens gek, koop eens een leuk Amsterdams penthouse van €7.150.000,- Lifestyle
Auteur
31/03/2023 14:04

Doe eens gek, koop eens een leuk Amsterdams penthouse van €7.150.000,-


We speuren nog steeds regelmatig door de wondere wereld die #Funda heet, op zoek naar dat ene pareltje dat je niet mag missen, en ook vandaag zijn we daar weer in geslaagd. Oké, je moet wel behoorlijk diepe zakken hebben, maar dat is slechts een klein detail. Kom gezellig met ons mee naar het immer knusse Amsterdam waar je aan de Pontsteiger dit geinige optrekje vindt.

We snappen best dat dik 7 miljoen een behoorlijke zak geld is, maar we gaan er gewoon even vanuit dat je dat de afgelopen jaren bij elkaar hebt gecrypto'd. Mocht dat nou net niet het geval zijn, wees dan gerust want voor slechts €25.000,- per maand kun je het ook huren! Dat dat voor veel mensen meer is dan de jaarlijkse hypotheek, daar hebben we het maar even niet over. Laten we eerst eens even de buitenkant bekijken.

Nou, feestelijk toch? Best een imposant bouwwerk, al krijg je daar natuurlijk maar een klein stukje van. Al kun je met deze maten niet echt van 'klein' spreken. Laten we eens even naar de specificaties kijken:

✅ Bouwjaar: 2014
✅ Woonoppervlakte: 415 m²
✅ Aantal kamers: 6 (waarvan 4 slaapkamers)
✅ Aantal badkamers: 3 (plus 1 apart toilet)
✅ Gelegen op: 25e verdieping
✅ Voorzien van: airco, sauna, domotica, lift, zonnepanelen
✅ Prijs per m²: € 17.229,-

Klein detail: de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter ligt in deze wijk maar liefst €10.000,- lager, dus je betaalt wel behoorlijk wat extra om in een pand als dit te mogen wonen. De woning staat dan ook al 4 maand te koop, dus wellicht kun je nog wat afdingen. Tijd voor een kleine rondleiding! De video is overigens van toen het pand 3 jaar geleden ook al te koop stond, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat recentere foto's

Wat videobeelden

Hebben? Klik hier om direct een bod te doen!

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties