Delen is lief

Email
BSR Agency

Automonteur Peyton Cicconi heeft niet direct het uiterlijk dat je bij haar beroep verwacht

Mensen die hun auto in Oakland, Californië (Amerika) naar de garage brengen kunnen wel eens bijzonder verrast zijn als ze deze dame onder hun auto vandaan zien schuiven, want Peyton Cicconi is nou niet direct de persoon die je daar zou verwachten.

Het zal allemaal wel weer hoogst seksistisch zijn, maar bij het woord automonteur denkt 99,69% van de mensen direct aan een man. Da's ook niet zo heel gek, want bij de gemiddelde garage werken nou eenmaal weinig vrouwen. In de gehele automotive-sector is 15% vrouw, maar dat percentage gaat al snel omlaag als we het daadwerkelijk over het sleutelen aan auto's hebben: in dat vakgebied is nog geen 2% vrouw. Eigenlijk best bijzonder, want je zou zeggen dat met hun fijnere motoriek en kleinere handen het best een goed beroep zou zijn.

  BSR Agency

Een goth automonteur met lange nagels?!

Deze 25-jarige dame genaamd Peyton Ciccini trekt zich niets aan van alle vooroordelen en doet gewoon waar ze zin in heeft: auto's fixen. Dat wilde al sinds ze klein was en met haar tweelingbroer met autootjes speelde, waarna ze ook daadwerkelijk de opleiding tot automonteur ging volgen. Zoals je wellicht zou verwachten was ze van de 100 leerlingen de enige vrouw, maar dat heeft haar nooit tegengehouden. Naast haar passie voor auto's is ze ook als model aan het werk gegaan, waardoor ze haar enorme nagels heeft laten doen.

Deze combinatie heeft haar een flinke schare fans opgeleverd op TikTok, want inmiddels heeft ze de 1.3 miljoen volgers aangetikt! Ze ziet er namelijk totaal niet uit als een typische monteur - haar goth-look en luchtige outfits zijn best opvallend, net als haar mega-nagels waar ze inmiddels $6.000,- aan uit heeft gegeven - maar volgens Peyton zelf zijn die juist wel handig om lastige plekken te bereiken. Niet heel erg dom dus.

  BSR Agency
  BSR Agency

Een prima verdienmodel

Zoals je zou verwachten kreeg ze flink wat kritiek te verduren tijdens haar opleiding en carrière. Mannen maken regelmatig denigrerende opmerkingen, maar daar heeft ze inmiddels lak aan. Dankzij alle aandacht is ze ondertussen ook, zoals zovelen (hoi Nicol), een OnlyFans begonnen om haar auto-hobby een beetje te bekostigen. Moet lukken, want volgens schattingen harkt ze daar tussen de 18 en de 43k PER MAAND mee binnen. Katsjingggg! Zou ze onder jouw auto mogen liggen?

  BSR Agency
  BSR Agency

Werken met die nagels gaat prima!

I like to load it load it...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

  TikTok/minitruckbabe

Artikel delen

Embed code

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Een automonteur werkt met een brug, en gaat niet dagelijks op de grond klooien, dat houd je nog geen 5 jaar vol. Dit lijkt mij meer een (aandachtsgeile) hobbyist.

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail