BIOS uitlezen...
Marcelo heeft zijn wijsvinger laten verwijderen om op een buitenaardse duivel te lijken Bizar BSR Agency
Auteur
02/04/2023 08:11

Marcelo heeft zijn wijsvinger laten verwijderen om op een buitenaardse duivel te lijken


Marcelo "B-Boy" De Souza Ribeiro, die dankzij zijn unieke uiterlijk de 'meest gemodificeerde man ter wereld' wordt genoemd, heeft zijn meest recente transformatie onthuld: hij heeft zijn wijsvinger afgesneden om op een buitenaardse duivel te lijken. 👹

De 40-jarige Marcelo uit São Paulo werd in 2017 bekend als de op één na meest getatoeëerde man van het land, volgens de Braziliaanse Vereniging van Tatoeëerders en Piercers. Hij heeft op dat moment maar liefst 96% van zijn lichaam getatoeëerd. In de loop der jaren heeft hij een behoorlijke bak geld uitgegeven aan al zijn modificaties om er dus uiteindelijk uit te willen zien als een buitenaardse duivel, want dat is namelijk zijn doel.

Naast 1500 tatoeages, talloze piercings, implantaten, geslepen hoektanden en een gespleten tong, liet hij onlangs zijn hand in tweeën splitsen met een operatie. Hij beweerde dat dit een wereldprimeur was.

BSR Agency

R.I.P. wijsvinger

Ondanks al deze bizarre aanpassingen was dit blijkbaar toch niet genoeg voor de beste man (en vader van 2); hij heeft daarom zijn wijsvinger laten verwijderen, om nog meer op een duivel te lijken. Hij heeft naar schatting voor ruim € 30.000 euro aan zijn lijf laten sleutelen.

I’m making a new modification that doesn’t exist in the world yet. I was already researching body modifications in the world and from what I saw, no one has yet made a similar one. After how I made my hand recently, I found it interesting to do the other one in a different format, which I expect to resemble an alien hand.
BSR Agency

Zo zag Marcelo er vroeger overigens uit

BSR Agency

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties