Tom Egbers op het hakblok bij Khalid & Sophie naar aanleiding van beschuldigingen van intimidatie en pesten TV
Auteur
18/03/2023 11:02

Tom Egbers op het hakblok bij Khalid & Sophie naar aanleiding van beschuldigingen van intimidatie en pesten


Na de publicatie van de Volkskrant over (vermeend) grensoverschrijdend gedrag op de redactie van NOS Sport, kwam ook Tom Egbers flink onder vuur te liggen. De man van wie je het niet zou verwachten zou zich ook schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. Daarnaast zou hij een affaire met een 20-jaar jongere collega hebben gehad. Meestal blijft het dan een tijdje stil, maar Tom Egbers besloot zijn verhaal te doen bij Khalid & Sophie.

Affaire

Hij gaf toe dat hij inderdaad een affaire heeft gehad met een jongere collega, die ongeveer 3 jaar zou hebben geduurd. Het zou echter niet gaan om een seksuele affaire, maar alleen om het uitwisselen van wat speeksel (getver). Wel zijn er dingen gezegd achteraf waar hij spijt van heeft en geeft hij toe dat er dingen moeten veranderen.

Niet met de dood bedreigd

De presentator ontkent overigens dat hij de vrouw met de dood heeft bedreigd toen het uit was, door een gebaar te maken alsof hij iemands keel doorsneed: "Ik heb het na ongeveer drie jaar beëindigd, ik wilde geen contact meer met haar."

Spijt

Egbers maakt duidelijk zich te schamen voor de situatie: "Als je afgeschilderd wordt zoals ik word afgeschilderd: ik hoop dat ik die man niet ben, in ieder geval. Ik durf de verzekering te geven dat ik die man niet ben."

Bekijk het fragment hieronder.

De analyse van Shownieuws

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties