De 10 meest luchtige outfits bij de uitreikingen van de Oscars 2023 op een rijtje Hot shots BSR Agency
Auteur
13/03/2023 15:30

De 10 meest luchtige outfits bij de uitreikingen van de Oscars 2023 op een rijtje


De Academy Awards, beter bekend als de Oscars, zijn de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld. Elk jaar worden er Oscars uitgereikt aan de beste films, acteurs, regisseurs en andere professionals in de filmindustrie. De beelden worden uitgereikt door de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS). De eerste ceremonie vond plaats op 16 mei 1929 en afgelopen weekend was het dan ook tijd voor de 95e uitreiking waarbij uiteraard de complete filmwereld zich verzamelde.

De uitreiking van vorig jaar stond natuurlijk vooral in het teken van Will Smith die Chris Rock in het gezicht sloeg na een verkeerd gevallen grap over het kapsel van Jada Pinkett Smith, maar dit jaar kreeg er niemand een mep. Ook host Jimmy Kimmel niet.

Grote winnaar Everything Everywhere All at Once, de absurdistische dramafilm met Michelle Yeoh in de hoofdrol, won maar liefst 7 gouden beeldjes. Helaas is er nog geen Oscar voor 'beste outfit op de gouden loper', maar dat weerhield de aanwezigen er niet van om zich in hun meest opvallende outfits te hijsen waarin ze naderhand naar deze Vanity Fair Oscar Party gingen. Het thema dit jaar leek wel duidelijk: luchtig. Héél luchtig. Tijd voor een fotografisch overzichtje!

Charlotte Lawrence

BSR Agency

Emily Ratajkowski

BSR Agency

Daisy Edgar Jones

BSR Agency

Eva Longoria

BSR Agency

Tessa Thompson

BSR Agency

Alessandra Ambrosio

BSR Agency

Cara Delevingne

BSR Agency

Naomi Campbell

BSR Agency

Hunter Schafer

BSR Agency

Florence Pugh

BSR Agency

Video van de dag

Video van de dag

Even meekijken met de voorbereidingen

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties