BIOS uitlezen...
Jawel, ook Jack van Gelder beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in NOS-onderzoek Nieuws
Auteur
10/03/2023 09:45

Jawel, ook Jack van Gelder beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in NOS-onderzoek


Deze week kwam het verslag over het vermeende grensoverschrijdende gedrag dat zich op de redactie van NOS Sport zou hebben afgespeeld. Er komt binnenkort een artikel in de Volkskrant dat dat helemaal uit de doeken zal doen, maar gisteravond kwam Jack van Gelder er al mee naar buiten: ook hij is twee keer beschuldigd van wangedrag.

Toch even schrikken, want deze zonnebankbruine Lobbes doet op het eerste oog geen vlieg kwaad (behalve dan het commentaar bij Marble Mania), dus wat heeft hij gedaan? Nou, houd je vast: toen hij in 2011 in bad zat en werd gebeld door een collega met de vraag of hij haar mentor wilde worden antwoordde hij met "Als je bij me in bad komt zitten: prima". Niet 's werelds beste grap, maar toch. Ook zou hij een keer een vrouwelijke collega uit hebben gescholden voor hoer. Of trut, dat is eigenlijk niet helemaal duidelijk. Dat was het.

Oftewel: een misplaatste grap waar je al sinds 2011 last van hebt en in 2023 over gaat klagen? Een keer een verkeerd scheldwoord? Kan aan ons liggen, maar als dat de totale score is van 39 jaar Jack van Gelder bij de NOS dan lijkt dat ons allemaal wel mee te vallen. Hoe dan ook, benieuwd naar het artikel!

Overigens gaat het volgens Roddelpraat om presentatrice Aïcha Marghadi:

Hoe weten wij dit? In de uitzending van HLF8 vertelde Jack dat hij zijn excuses op Twitter had gemaakt nadat hij haar gisteren is gaan volgen. Dat is makkelijk speurwerk, want hij is Aïcha als laatste gaan volgen. En wat blijkt? Zij werkte samen met Jack van Gelder bij Ziggo Sport. Vorig jaar december reageerde ze op een opvallende manier op een Tweet van Jack.

De reactie van Aïcha Marghadi

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen