Amerikaanse seksuoloog heeft het meest geschifte idee aller tijden Nieuws
Auteur
09/03/2023 13:30

Amerikaanse seksuoloog heeft het meest geschifte idee aller tijden


We gokken dat je nog nooit van Sonalee Rashatwar hebt gehoord, maar we praten je even bij: they/he, enby butch queer, 'fat phobia'-therapeut en gaat door het leven als de Fat Sex Therapist. Volgens mij hebben we zo het gehele spectrum wel gehad. Nu moet hij dat natuurlijk helemaal lekker zelf weten, maar een jaartje geleden werd hij gevraagd als expert in de documentaire "We need to talk about Bill Cosby" en dat verliep op zijn zachtst gezegd niet helemaal lekker.

Mannen als Bill Cosby hebben natuurlijk een afwijking en willen, volgens Rashatwar, vrouwen overmeesteren. Vandaar dat hij zijn slachtoffers drogeerde. Het idee was dan ook om sekswerkers zich uit vrije wil te laten drogeren zodat mannen er een uurtje op los kunnen gaan en hun stoom af kunnen blazen zodat ze niet meer full Bill Cosby gaan op onschuldige, nietsvermoedende vrouwen.

Laat dat even op je inwerken. Vrouwen zouden zich moeten laten betalen om een uur lang van de wereld te raken zodat een of andere viespeuk datzelfde uur volledig kan doen wat hij wil met dat lichaam. ALLES. Lijkt ons toch vervelend, wakker worden na dat uur en erachter komen dat je een nier mist. Nee, dit idee gaat hem niet worden. Ondertussen heeft de seksuoloog zijn excuses aangeboden, maar echt lekker voor je carrière kan zo'n idee nooit zijn.

Veel besproken

Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties