Zucht: sneeuwvlokjes beschuldigen Katy Perry van pestgedrag tijdens audities American Idol Shownieuws
Auteur
08/03/2023 12:30

Zucht: sneeuwvlokjes beschuldigen Katy Perry van pestgedrag tijdens audities American Idol


Een van de allerleukste dingen aan al die talentenshows is voor veel mensen toch wel het jurycommentaar. Gewoon ongezouten zeggen wat je ervan vindt. In Nederland hadden we daar in het Idols-tijdperk Henk-Jan Smits en Erik van Tijn voor, maar in Amerika moeten ze het daar momenteel met Lionel Richie en Katy Perry doen, en over laatstgenoemde is ophef ontstaan.

Tijdens de auditie van de opvallende en drukke Sara Beth Liebe voor het nieuwe seizoen van American Idol zou Perry, volgens sommige kijkers, te ver zijn gegaan. Toen Liebe vertelde dat ze op 25-jarige leeftijd al 3 kinderen had had Perry 'onaardig' gereageerd, en ook tijdens de auditie maakte Perry opmerkingen. Na haar eerste liedje werd Liebe opgedragen om nóg een nummer te doen omdat het blijkbaar nog niet genoeg was, en naderhand noemde Perry haar een 'tot leven gekomen stripfiguur'.

Dat was voor sommige overgevoelige kijkers genoeg om met speren en hooivorken richting social media te trekken, want dit was gewoon pestgedrag en zelfs 'mom shaming', waarvan wij tot voor kort niet eens wisten dat het bestond. Zo leer je elke dag weer bij. Uiteindelijk mocht Liebe gewoon door naar de volgende ronde, mede door een positieve stem van Perry, dus niks aan het handje zou je zeggen, maar oordeel vooral zelf!

Een aantal reacties op Twitter

/ / Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties