DJ Nicky Romero chanteert vrouwen met stiekem gemaakte intieme foto's Shownieuws
Auteur
23/02/2023 11:00

DJ Nicky Romero chanteert vrouwen met stiekem gemaakte intieme foto's


In het dj-wereldje is Nicky Romero toch wel een hele grote jongen. Wereldwijde shows, uitverkochte tours, samenwerkingen met bijzonder grote artiesten en 3 miljoen volgers op Insta: best indrukwekkend allemaal. Inmiddels is hij ook jurylid bij de toekomstige SBS6-flop Avastars en dus staat hij volop in de schijnwerpers. Dat levert hem uiteraard genoeg aandacht van vrouwen op en het lijkt nu dat hij dáár niet zo goed mee om kan gaan.

Zo waren er wat vieze chats die uitlekten, maar het verhaal werd nog een heel stuk spannender. Juicechannel bracht namelijk het verhaal over een vrouw waar hij een tijd mee had gedate die hem had gedumpt omdat ze hem af en toe wat raar vond. Niks heel geks tot zover, maar nadat deze dame vragen kreeg over zijn potentiele cocaïnegebruik (waarop ze overigens netjes reageerde door te zeggen dat ze dat niet wist) reageerde Nicky nogal, euh, bijzonder. Hij liet haar namelijk direct weten dat ze niet over hem moest roddelen en stuurde daarbij een stiekem genomen naaktfoto van de vrouw als dreigement. Zijn hele huis hing blijkbaar vol met camera's en deze foto's/video's had hij maar even opgeslagen.

Nu is iemand chanteren met intieme foto's sowieso niet koosjer, maar met beelden die zonder haar medeweten zijn gemaakt? Da's wel next level viespeukerij...

Even met Nicky naar Miami

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties