BIOS uitlezen...
De kijkcijfers van Massa is Kassa kelderen en Peter Gillis is gespot met een nieuwe scharrel Shownieuws
Auteur
15/02/2023 12:00

De kijkcijfers van Massa is Kassa kelderen en Peter Gillis is gespot met een nieuwe scharrel


De hele wereld was geschokt toen Peter Gillis en zijn Nicol uit elkaar gingen. Of nee, wacht, eigenlijk niet want dat nieuws zat er al maandenlang aan te komen aangezien meerdere juicekanalen bewijs genoeg hadden, maar toch. Massa is Kassa was een goed scorend programma van SBS6 en dan is het natuurlijk zaak om zo lang mogelijk de boel te rekken, want inkomsten!

Sinds de breuk (en eigenlijk ook al de ophef rondom de uitzendingen in Afrika) waren de kijkcijfers al niet meer om over naar huis te schrijven, want met 524.000 kijkers voor de laatste aflevering stonden ze op plek 24 van de 25 best bekeken programma's op die dag. Toegegeven, dat zijn cijfers waar Big Brother een moord voor zou doen, maar voor de familie Gillis is dat een schril contrast met de ruime 800.000 kijkers die begin dit jaar nog inschakelden.

Inmiddels is al wel bekend dat Peter er na de breuk met Nicol geen gras over heeft laten groeien, want de kale vakantieparkenbaas is alweer gespot met een nieuwe scharrel die in het vervolg zijn veters mag strikken. We weten het, de foto is genomen met een 0,24 megakartoffel-camera en je ziet net niks, maar hey, laat die Peter maar schuiven!

Instagram/lifeofyvonne

Ook de mannen van VI reageerden op de breuk

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair