BIOS uitlezen...
Ruim 200.000 doden, maar Mei Li Vos (PvdA) is Poetin dankbaar omdat we minder gas gebruiken Politiek
Auteur
14/02/2023 12:30

Ruim 200.000 doden, maar Mei Li Vos (PvdA) is Poetin dankbaar omdat we minder gas gebruiken


Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat Poetin de hele wereld op z'n kop zette door Oekraïne binnen te vallen. 355 dagen later vallen er ruim 200.000 doden te betreuren, om maar niet te spreken van alle dak- en thuislozen in het land. Daarnaast kunnen op andere plekken in de wereld mensen hun boodschappen niet meer betalen, is er torenhoge inflatie en zitten mensen in de kou omdat energie onbetaalbaar is geworden. Niet echt iets om feest over te vieren lijkt ons, maar daar denkt PvdA-kamerlid Mei Li Vos net iets anders over.

We zijn namelijk allemaal (noodgedwongen) minder gas gaan gebruiken en laat dat nou nét in het partijprogramma passen. Daarom vond Mei Li dat wel een bedankje aan Poetin waard. Thanks man, lekker gewerkt pik!

Ondertussen is de tweet natuurlijk, na een heleboel ophef, verwijderd en kwamen er excuses: het was de schuld van de NOS.

De (inmiddels verwijderde) tweet

Het is allemaal de schuld van een ander

3 jaar geleden botste ze met Henk Otten (FvD)

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair