BIOS uitlezen...
Must see: deze 3 BN'ers waren dé showpony's van de maand januari Algemeen
Auteur
01/02/2023 20:02

Must see: deze 3 BN'ers waren dé showpony's van de maand januari


Of je het leuk vindt of niet, de maand januari stond BOL van de irritante, excentrieke en net iets te verwende BN'ers. De één zou naar verluidt een iets te innige relatie met een hamster hebben, de slavendrijver staat wederom keurig op nummertje 2 en 'Ries' is de verrassende nieuwe binnenkomer in de top 3 die zichzelf heerlijk voor løl zet.

1. De BN'er en zijn lieftallige hamster

Alsof er nog niet genoeg ellende in deze wereld is, kregen we vandaag ook nog te horen wie de beruchte BN'er is die met enige regelmaat een knaagdier in zijn achterste zou laten verdwijnen. Meer dan 232.000 mensen wilden dat ook graag weten.

2. Gaat het eigenlijk wel goed met Nicolleke?

Nu leek het Nicol Kremers altijd wel aardig voor de wind te gaan, maar sinds de geruchten en aantijgingen richting Peterke steeds ernstiger worden worden haar video's op TikTok dat ook. Goed voor bijna 231.000 views.

3. Patser Richard van Massa is Kassa in een 'Audi RS8 Coupé'

Ondanks dat de video slechts een week oud is, heeft deze alleskunner uit Massa is Kassa toch 156.000 mensen weten te boeien. In zijn vrije tijd geniet hij blijkbaar ook van zijn vader/zoon-momentjes en het liefst geven ze flink gas in hele dure supercars. Schakelen doet 'ie blijkbaar niet aan.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!

Reacties

Reacties

Personen