Maar wat klopt er niet aan deze dames? Tech
Auteur
31/01/2023 12:45

Maar wat klopt er niet aan deze dames?


Nu postten we hier wel vaker foto's van vrouwen in weinigverhullende kleding, maar met deze dames is iets aan de hand. Voordat we dat onthullen: kijk maar eens even goed. En lang.

Twitter/heartereum
Twitter/heartereum
Twitter/heartereum
Twitter/heartereum

Ai ai ai ai ai

Ben je er al uit? Ga gerust nog even terug om extra goed te kijken, maar het grote probleem met deze vrouwen is dat ze niet bestaan. Nope, ze zijn volledig gegenereerd door kunstmatige intelligentie. Twitteraar Heartereum heeft een bot voorzien van talloze gigabytes aan voorbeeldfoto's en de computer spuugt nu deze plaatjes uit alsof het niets is. Het soort of de kleur lingerie? Drie keer klikken en de dames hebben ineens een ander setje aan. Fan van Oosterse dames? Even aan een paar parameters slingeren en je hebt een kuub Aziaten waar je mee vooruit kunt.

Is de techniek perfect? Nee, want als je goed kijkt zie je nog wel wat foutjes. Extreem lange vingers, voeten die niet helemaal kloppen of handen met een extra vinger. Dat zal allemaal nog wel gladgestreken worden, maar tot zover zijn wij onder de indruk. Mooi man, technologie.

Ook deze vrouwen komen uit de computer

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties