BIOS uitlezen...
Verwaande influencer jankt over glurende mannen in de sportschool maar krijgt de wind van voren Random
Auteur
26/01/2023 14:00

Verwaande influencer jankt over glurende mannen in de sportschool maar krijgt de wind van voren


Twitch-streamer Jessica Fernandez (daar beter bekend als Jessica49) streamde onlangs vanuit de sportschool waarbij ze nogal losging op een vieze, glurende man die haar zou seksualiseren. Maar was dat wel zo?

Vrouwen worden wel vaker op een vervelende manier bekeken als ze aan het sporten zijn. Tsjah, strakke pakjes, lenige moves, sommige mannen kunnen het dan niet laten om heel even te gluren en een klein percentage gaat daar wat te ver in. Jessica vond dat in deze situatie ook, want de man bleef maar kijken en kwam zelfs op haar af om haar te helpen met haar gewichten. Schandalig! Wat een "stupid piece of f***ing s**t", zoals ze het zelf zo poëtisch zei. De video ging dan ook viraal en had binnen no-time ruim een miljoen views.

Joey Swoll to the rescue

Echter werd de video ook opgepakt door fitness-influencer Joey Swoll en hij was het totaal niet met Jessica eens. Zijn simpele conclusie: jij zit daar met een camera in jezelf te praten, natúúrlijk word je daardoor afgeleid en ga je even kijken. En voor wat betreft de gewichten: de man probeerde behulpzaam te zijn, maar dat mag anno 2023 ook blijkbaar niet meer.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties