Ach jeetje: Lena uit Ex On The Beach heeft "billenspijt" Shownieuws
Auteur
26/01/2023 14:30

Ach jeetje: Lena uit Ex On The Beach heeft "billenspijt"


Tegenwoordig lijkt het de normaalste zaak van de wereld: naar de plastisch chirurg voor een nieuwe boezem, een strakker gezicht of natuurlijk een grotere bil. Dat laatste wordt een Brazilian Butt Lift genoemd en is niet zonder gevaar, zeker als je daarvoor naar Döktür Bibbür in Turkije gaat om wat geld te besparen. Lena (23) uit Ex on the Beach deed ook zo'n BBL en legde gisteren bij Jinek dan ook uit spijt te hebben van haar ingreep.

De planning was om rondom haar hele lichaam vet weg te zuigen en dat in haar achterwerk weer terug te plaatsen. Mager van boven, dikke reet van onder, wat kan er misgaan? Nou, van alles. Haar complete bouw is veranderd, haar lichaam is niet meer lenig en ze pleurt om de haverklap op de grond. Oké, dat laatste zou ook deels te maken hebben met een vitamine B12-tekort, maar toch.

Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben. [...] Als ik het terug kon draaien had ik het gedaan.

Oftewel, héél even drie keer nadenken of je inderdaad wel dat mes in je lichaam laat zetten voor die iets bollere billetjes...

Ook René van der Gijp zag het fragment

Hier heeft ze dus spijt van

Instagram/lena.nhds

En van deze

Instagram/lena.nhds

Ook van deze unit

Instagram/lena.nhds

Maar vooral van deze badonkadonk

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties