De super-ongemakkelijke discussie tussen Angela en Johan over Johnny de Mol die je niet wilt missen TV
Auteur
26/01/2023 10:55

De super-ongemakkelijke discussie tussen Angela en Johan over Johnny de Mol die je niet wilt missen


Kijkers van Vandaag Inside werden gisteren niet teleurgesteld, want Johan Derksen ging weer eens ouderwets tekeer tegen Angela de Jong tijdens een gesprek over de terugkeer van Johnny de Mol bij HLF8. Volgens Johan bleef zij in haar columns sensatie zoeken door rondom Johnny consequent de 'poging tot doodslag' te blijven benoemen terwijl zij zich van geen kwaad bewust was omdat die aangifte er nou eenmaal lag en poging tot doodslag de aanklacht was.

HLF8: een circus van meningen

Ook vond Angela het nodig om het programma HLF8 flink af te kraken. Op de vraag van Wilfred "wat het programma nu is", gaf ze het volgende antwoord:

Ja, wat is het nu? Een circus van meningen, van allemaal mensen die zichzelf heel belangrijk vinden. Waar van ik denk: ik hoef niet te weten wat een Bastiaan Ragas over Rusland vindt. Het gaat het ene oor en het andere oor uit.

Echter is dat natuurlijk zo'n beetje de basis voor haar hele bestaan: haar onzinnige mening geven over televisieprogramma's en betrokken personen waar niemand om gevraagd heeft, maar waar eigenlijk ook niemand op zit te wachten. Het ene oor in en het andere oor uit. Wilfred Genee probeerde de boel nog een beetje te sussen maar dat bleek onmogelijk. Het was dus bijzonder gezellig aan de VI-tafel, maar wie heeft er gelijk?

Poll

Poll

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties