Verrassend: Jaimie Vaes blijkt beelden van mishandeling ZELF naar Yvonne Coldeweijer te hebben gestuurd Shownieuws
Auteur
26/01/2023 10:15

Verrassend: Jaimie Vaes blijkt beelden van mishandeling ZELF naar Yvonne Coldeweijer te hebben gestuurd


Een tijd geleden was het brekend (show)nieuws, want ineens waren daar die beelden van Lil' Kleine die de autodeur dichtsloeg op het hoofd van zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes. Leverde een heleboel gedoe op, van aanhoudingen tot rechtszaken en van het cancellen van de rapper tot het terugeisen van broodroosters. Het bleef echter altijd een raadsel wie die beelden naar Yvonne Coldeweijer had gestuurd, want wie had er dan nog meer toegang tot de camerabeelden van het huis van Jorik en Jaimie?

Nou, op die vraag kwam gisteren het antwoord, want het blijkt dat Jaimie die beelden zelf naar de juicekoningin heeft gestuurd om zo maar uit haar situatie te ontsnappen. Coldeweijer zette een compleet telefoongesprek tussen haar en Jaimie online waaruit blijkt dat zij haar inderdaad de video toe zou sturen en om zo de hele shitstorm te ontketenen.

Ik heb de man zoveel kansen gegeven maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is nu gewoon klaar.

Wel of niet tussen de deur?

Ook werd gisteren duidelijk dat Jorik niet meer wordt vervolgd voor zware mishandeling, maar 'slechts' van mishandeling. Dit omdat Jaimie verklaard zou hebben dat haar hoofd niet tussen de autodeur zou hebben gezeten, maar dat wordt weer tegengesproken in het telefoongesprek met Yvonne. Wordt ongetwijfeld vervolgd, luister en oordeel zelf.

Instagram/lifeofyvonne

Ook bij Shownieuws werd de zaak besproken

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties