Volgers van 'grindtegel' Gio bedankt: dit is zijn 1,5 miljoen kostende Spaanse villa Lifestyle Medvilla Spanje
Auteur
26/01/2023 21:33

Volgers van 'grindtegel' Gio bedankt: dit is zijn 1,5 miljoen kostende Spaanse villa


Dat je met YouTuben behoorlijk wat geld binnen kunt harken, dát weten we inmiddels wel. Denk aan een Enzo Knol, een Kwebbelkop en bijvoorbeeld een Gio Latooy. Je kent hem misschien wel van je kleine zusje, je irritante neefje of van die keer dat hij bij Roddelpraat te gast was als zijnde de Grindtegel.

Je zou hem ook kunnen kennen als de ex van Jade Anna, maar hij is sinds 2012 al actief op YouTube en passeerde in 2018 de miljoen abonnees. Op basis van views alleen zou hij zo'n €20.000,- per maand verdienen, plus nog eens alle gesponsorde posts, merchandise en andere zaken. Wat 'ie daarvoor doet? Nou, zijn leven filmen. Niet boeiend zou je zeggen, maar blijkbaar zijn er dus zó achterlijk veel kleuters met een WiFi-verbinding die hem op de voet volgen dat hij inmiddels bulkt van de knaken. En dat terwijl hij nog geen diploma (of haar) op (z'n) zak heeft. Nee, want influencen is tegenwoordig gewoon een *kuch* vak. Lekker cashen natuurlijk en blijkbaar was het tijd voor een nieuwe woning.

Een woning van €1.485.000,- om precies te zijn, maar dan krijg je ook 3 slaapkamers, 3 badkamers, een oppervlakte van 240 m2, een perceelgrootte van 1075 m2 en natuurlijk een zwembad.

Gevonden!

Instagram/reality.fbi

Even een rondleiding

Nog wat extra foto's

Medvilla Spanje
Medvilla Spanje
Medvilla Spanje
Medvilla Spanje
Medvilla Spanje
Medvilla Spanje

/ / Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties