Acteur Alec Baldwin alsnog vervolgd voor dodelijk schietincident op filmset Shownieuws BSR Agency
Auteur
20/01/2023 11:31

Acteur Alec Baldwin alsnog vervolgd voor dodelijk schietincident op filmset


Het dodelijk incident op de filmset van Rust waarbij cameravrouw Halyna Hutchins om het leven kwam zit vast nog vers in je geheugen, maar bijna 16 maanden na dato is er toch weer nieuws.

Dood door schuld

Acteur Alec Baldwin wordt namelijk alsnog vervolgd voor het dodelijke schietincident. De openbaar aanklager van de staat New Mexico heeft dat bekendgemaakt en hem wordt dood door schuld ten laste gelegd. Een video die door de advocaten van de familie van Halyna Hutchins is vrijgegeven laat zien hoe zij beweren dat ze is vermoord. De acteur heeft altijd beweerd dat hij niet wist dat het wapen met echte kogels geladen was, maar nadat er meer dan een jaar onderzoek naar deze zaak is gedaan, lichtte de officier van justitie toe dat er voldoende bewijs is verzameld om hem, en andere crewleden, te vervolgen.

De advocaat van Baldwin omschreef de beslissing om hem aan te klagen een 'verschrikkelijke gerechtelijke dwaling' en ook de wapensmid voor de film, Hannah Gutierrez-Reed, wordt van onvrijwillige doodslag beschuldigd.

Een nieuwsitem van het incident in april

BSR Agency

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties