Terugblik: Wendy van Dijk is vandaag 52 jaar geworden maar na 40 jaar tv geen spat veranderd Shownieuws BSR Agecy
Auteur
22/01/2023 13:04

Terugblik: Wendy van Dijk is vandaag 52 jaar geworden maar na 40 jaar tv geen spat veranderd


Als je aan een tv-presentatrice denkt, denk je natuurlijk ook aan Wendy van Dijk. Deze inmiddels 52-jarige blondine uit Weesp, dochter van een marktkoopman, maakte op 12-jarige leeftijd haar televisiedebuut in het AVRO-programma Zoethout en dat betekent dat ze vandaag dus precies 40 jaar met haar gezicht op tv zit.

Het was overigens niet haar eerste liefde want ze besloot eerst een danscarrière na te streven en volgde een opleiding aan de dansschool van Barry Stevens, die ze in korte tijd afrondde. Aansluitend danste ze onder meer in een show van Lee Towers en reisde ze als danseres drie jaar rond met de André van Duin Revue en niet veel later werd ze aangenomen als danseres bij Haddaway waarmee ze over de hele wereld reisde.

'Niet het makkelijkste jaar'

Het jaar 2022 was naar eigen zeggen 'niet het makkelijkste jaar' maar ze kijkt weer vooruit en focust zich de laatste tijd op het nieuwe programma 'Ministars'. Na zoveel jaar televisie zou je verwachten dat dit enige sporen nalaat, maar Wendy is niet veel veranderd. We zijn het archief ingedoken en op zoek gegaan naar een aantal oude foto's voor een klein vergelijkend warenonderzoek.

1995 vs 2019

2003

BSR Agency

2011

BSR Agency

2013

BSR Agency

2014

2017

BSR Agency

2009

BSR Agency

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties