BIOS uitlezen...
Begrafenisondernemer kan 20 jaar brommen na makelaartje spelen in lichaamsonderdelen Bizar
Auteur
04/01/2023 12:25

Begrafenisondernemer kan 20 jaar brommen na makelaartje spelen in lichaamsonderdelen


Megan Hess, een 46-jarige eigenaar van het uitvaartcentrum "Sunset Mesa" in de Amerikaanse stad Montrose (Colorado) heeft een gevangenisstraf van 20 jaar gekregen wegens oplichting. Niet omdat ze gestolen plakjes cake en koffie serveerde in de condoleance-ruimte, maar omdat ze 560 lijken liet ontleden door haar 69-jarige moeder (Shirley Koch), om de lichaamsonderdelen te verkopen. Die kreeg 15 jaar voor haar rol in deze 'film', want dat zou het kunnen zijn.

De Amerikaanse districtsrechter Christine Arguello zei het volgende tijdens de zitting:

Dit is in emotioneel opzicht de meest uitputtende zaak die ik ooit heb meegemaakt. Het baart de rechtbank zorgen dat beklaagde weigert enige verantwoordelijkheid te nemen voor haar gedrag

Geen regels

Het idiote is dat in Amerika de verkoop van lichaamsdelen niet gereguleerd is, mits het voor wetenschappelijk onderzoek is. Uit gegevens van de rechtbank blijkt dat de partijen en bedrijven die de organen ontvingen van Megan, niet op de hoogte waren van de afkomst. De aanklagers lieten weten dat dit de meest extreme lichaamsdelen-zaak in de Amerikaanse geschiedenis was.

3 jaar geleden kwam de eerste verdachtmaking al

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Reacties

Reacties

Personen