Jezus, wat vet: een compleet gemoderniseerde kerk in Friesland voor nog geen half miljoen Lifestyle
Auteur
03/01/2023 18:00

Jezus, wat vet: een compleet gemoderniseerde kerk in Friesland voor nog geen half miljoen


Ook dit jaar gaan we weer met enige regelmaat de wondere wereld die #Funda heet verkennen en vandaag reizen we daarvoor af naar het wonderschone Hijum. Jawel, Friesland dus, de provincie van de pompeblêden en de dúmkes. Wie wil er niet wonen? Oké, waarschijnlijk een heleboel, maar na het zien van deze woning denk je daar vast anders over.

Dit is namelijk niet zomaar een huisje, dit is een compleet gemoderniseerde kerk die intussen van alle gemakken is voorzien. De buitenkant ziet er dan ook nogal, eh, kerks uit.

De binnenkant is echter een stuk bijzonderderderder, maar voordat we een kleine rondleiding geven zetten we eerst wat specificaties op een rijtje:

✅ Bouwjaar: 1877
✅ Woonoppervlak: 277 m², perceelgrootte 630 m²
✅ Aantal kamers: 5, waarvan 2 slaapkamers
✅ Aantal badkamers: 1, plus 1 apart toilet
✅ Volledig nageïsoleerd, energielabel B
✅ Voorzien van sauna en ligbad

Bijkomend voordeel: als iemand voor het eerst bij je langskomt hoef je nooit meer te vragen of ze het een beetje hebben kunnen vinden, want een joekel van een kerk valt nou eenmaal iets meer op dan een rijtjeshuis in Schubbekutterveen. Ook de prijs is eigenlijk niet eens zo heel gek, want alhoewel € 495.000,- een heeeeeeeeeeleboel geld is hebben we wel gekkere dingen voorbij zien komen de afgelopen tijd. Hoe dit voormalige huis van God er van binnen uitziet? Hallelujah, kijkt u maar even mee!

Gelukkig hebben we de foto's nog

/ / Video van de dag

Kopen? Klikt u maar!

/ / Anderen bekeken ook

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties