Heren, u maakt weer kans: Monica Geuze is weer single (en stopt na 8 jaar met vloggen) Shownieuws
Auteur
03/01/2023 10:45

Heren, u maakt weer kans: Monica Geuze is weer single (en stopt na 8 jaar met vloggen)


Potverdikkeme, wat een narigheid zo vroeg in het nieuwe jaar: Monica Geuze stopt met vloggen! Een jaar of 8 geleden begon zij daar namelijk mee en elke dag (!!) maakte ze een video waarin ze haar kijkers meenam naar... Eh.. Overal eigenlijk. Een paar jaar later maakte ze daar een wekelijkse vlog van omdat het allemaal teveel werd en nu hangt ze haar vlogcamera helemaal aan de wilgen. Ze blijft wel actief op TikTok en Insta, maar het echte vloggen is voorlopig afgelopen.

Echter is er ook goed nieuws voor de heren onder ons, want ze maakte eveneens bekend dat ze weer single is! Haar relatie met Robbert Kroese is na 3 jaar ten einde dus je kunt weer in haar dm sliden! Al zul je niet de enige zijn, want met 1,3 miljoen volgers op Insta zullen er wel meer kapers op de kust zijn.

Daar is Yvonne weer

Voor sommige mensen komt die relatiebreuk overigens niet als een schok, want Yvonne Coldeweijer kreeg al wel meer signalen dat het tussen die twee niet helemaal lekker zat. Sterker nog, volgens haar zou Robbert regelmatig aan andere vrouwen zitten te frunniken...

/ / Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties