BIOS uitlezen...
Gert-Jan Segers: "Thierry Baudet loog over gebroken vliezen van zijn vrouw om op het Journaal te komen" Politiek
Auteur
30/12/2022 10:25

Gert-Jan Segers: "Thierry Baudet loog over gebroken vliezen van zijn vrouw om op het Journaal te komen"


Toch wel een bizar momentje in de Nationale 2022 Test op BNNVARA gisteravond, want uiteraard kwamen daar ook fragmenten uit de politiek voorbij en tsjah, dan kwam je afgelopen jaar al snel bij Thierry Baudet uit. Wat je ook van hem vindt, hij deed het afgelopen jaar een aantal behoorlijk bijzondere uitspraken. We zouden worden gerund door reptielen, mensenrechten moeten volgens hem stoppen én Sigrid Kaag zou een Britse spion zijn. Die laatste uitspraak in de Tweede Kamer leverde een uniek beeld op: het voltallige kabinet verliet de zaal bij wijze van protest.

Gert-Jan Segers (ChristenUnie) was gisteravond een van de deelnemers aan het tv-programma en hij gaf een bijzonder inkijkje in Baudets werkwijze tijdens dat debat waarin hij die uitspraak deed. Thierry zou namelijk aan hem én aan Jesse Klaver hebben gevraagd of ze hem voor wilden laten qua spreektijd omdat de vliezen van zijn vrouw waren gebroken. Uiteraard lieten ze hem voor want tsjah, dat is logisch toch?

Echter is er een kleine twist in dit verhaal: het debat was op woensdag en de kleine Baudet is pas op zaterdag geboren. Dat is op zijn zachtst gezegd niet heel gewoon en als er na 24 uur ná het breken van de vliezen nog geen weeën komen moet je richting het ziekenhuis vanwege infectiegevaar van de baby. Segers lijkt het dan ook zeker te weten: hij misbruikte de zwangerschap van zijn vrouw om voor te kruipen en op deze manier het Journaal van 8 uur te halen. Hij wist natuurlijk van te voren dat zijn uitspraken ophef zouden veroorzaken...

Bekijk de volledige uitzending hier!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties