Helden van de dag redden kids en moeder uit het ijskoude water na crash Nieuws
Auteur
22/12/2022 21:01

Helden van de dag redden kids en moeder uit het ijskoude water na crash


Omdat de dag bijna om is en we geen zin hebben om een eigen verhaal te schrijven, hierbij een ordinaire copy paste:

Omstanders hebben door snel te handelen de inzittenden van een auto weten te redden. De auto was donderdagochtend op de splitsing van de Kerkdijk en de Kanaaldijk in Heerde (Gelderland) in botsing gekomen met een nadere auto, en op de kop in het ijskoude water terechtgekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur toen een van de auto's de andere geen voorrang gaf. Een van de auto's raakte daarbij in de berm terecht, kantelde en kwam toen in het water terecht. Nog voordat de politie, ambulance, brandweer en een speciaal duikteam ter plaatse waren, hadden heldhaftige omstanders al hun best gedaan om de drie inzittenden uit het voertuig te halen.

In de auto zaten een 32-jarige vrouw uit Epe en twee kinderen. De drie werden door ambulancepersoneel nagekeken maar raakten niet gewond en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Door het snelle handelen van de omstanders bleek de inzet van het duikteam niet nodig en konden zij al snel weer terugkeren.In de andere auto zat een 78-jarige man uit Heerde. Hij kon al snel weer zijn weg vervolgen.

Bron: hartvannederland

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties