Massa is drama: 'Peter Gillis en 2 Polen pakken Nicol en haar scharrel aan' Shownieuws
Auteur
22/12/2022 11:31

Massa is drama: 'Peter Gillis en 2 Polen pakken Nicol en haar scharrel aan'


Is het na de roddels over het versturen van privéfoto's nou alwéér crisis bij de familie Gillis? Nou, het lijkt erop want volgens Roddelpraat kwam afgelopen zondag iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol Kremers tegen in een kroeg in Asten. Hij was daar samen met wat vrienden en één van deze vrienden schijnt daarna het bed met Nicolleke hebben gedeeld.

Nadat ons Peterke hier achterkwam, heeft hij Nicol "vreselijk aangepakt". Wat dat ook moge betekenen. Hij zou daarna ook met twee Poolse vrienden bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan waar volgens ingewijden een gevecht heeft plaatsgevonden.

Code rood? Code groen? Wij weten het ondertussen niet meer, maar er zijn zoveel hardnekkige geruchten dat er ongetwijfeld wel iets van waar is. 🧐

Is Nicolleke keihard betrapt op het sturen van privéfoto's via Snapchat?

Dwangsom van €500.000,-

Overigens gaat het ook op het zakelijk vlak niet helemaal van een leien dakje bij de familie Gillis. De multimiljonair moet tóch een half miljoen euro aan de gemeente Asten betalen omdat hij arbeidsmigranten illegaal op zijn vakantiepark Prinsenmeer heeft laten wonen.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties