BIOS uitlezen...
Lijstje: dit zijn de 10 meest bekeken artikelen van 2022 op Skoften Random
Auteur
31/12/2022 12:02

Lijstje: dit zijn de 10 meest bekeken artikelen van 2022 op Skoften


Net als elk jaar kijken we natuurlijk ook even wat de 10 best bekeken artikelen zijn die het afgelopen jaar de revue passeerden, en wat blijkt? Onze nationale knuffelmarokkaan Ali B. staat daar maar liefst VIER KEER in. Niet omdat we hem allemaal zulke toffe muziek vinden maken, maar meer iets met een The Voice-schandaal. Hij wordt vergezeld door Peter en Nicol Gillis, die we drie keer in de lijst terugzien. Daar zal 'ie foxwild van worden, maar deze lijst zagen wij even niet aankomen.

Verder wordt de lijst uiteraard aangevuld met wat vrouwelijk schoon. Dat hadden we dan weer wél verwacht, stelletje viespeuken. Hoe dan ook, tijd voor de complete lijst (die in totaal uit 3.491.333 views bestaat) en door op de thumbs te klikken ga je direct naar het bijbehorende artikel. Handûgh!

1. Tim Hofman belt Ali B. - 563.859 views

Ali B. is na het schandaal van The Voice niet echt blij met zijn belletje.

2. Oude beelden van Ali B. zijn best pijnlijk - 482.397 views

Er doken ineens ook oude beelden van Ali B's theatertour op en met de kennis van nu kijk je daar toch met iets andere ogen naar.

3. Jutta Leerdam en haar Jumbo-pakje - 354.412 views

Potdikke, da's strak hoor!

4. Peter Gillis pakt scharrel Nicol aan - 350.804 views

Drama is ook kassa, want er werd massaal geklikt op het verhaal dat Peter samen met 2 Polen de scharrel van Nicol had aangepakt.

5. Alberto Stegeman confronteert Ali B. - 341.243 views

Het TVOH-schandaal is Alberto natuurlijk niet ontgaan en hij brengt Ali B. dan ook even een bezoekje...

6. Man reed tijdens optreden dwars over vol terras - 323.566 views

Deze knakker reed met zijn elektrische step over een vol terras, waardoor hij door Peter Gillis zo van het park af werd gegooid!

7. Ali B. gespot in Dubai - 314.322 views

Op een video is te zien hoe Ali zenuwachtig heen en weer loopt terwijl hij op z'n telefoon kijkt. Kan maar zo zijn dat-ie een vers picdumpje op Skoften aan het kijken is natuurlijk, je weet maar nooit...

8. Beelden van Nicol Kremers die vreemdgaat - 302.861 views

Volgens Roddelpraat zijn er (nieuwe) beelden uitgelekt waarin te zien is dat Nicol met een rijke Duitser op een parkeerplaats staat te tongworstelen.

9. Geraldine Kemper vergeet haar broek - 291.615 views

Geraldine stond er helemaal klaar voor; sportief tenuetje, strakke sokjes, ready to go! Kan iemand haar wél effe vertellen dat ze een, toch wel behoorlijk belangrijk kledingstuk vergeten is!?

10. Het schaatspakje van Jutta Leerdam - 273.713 views

Mocht je geen echte schaatsliefhebber zijn dan ben je dat spontaan als je Jutta Leerdam op de baan ziet. Wat een vrouw 💪

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties