Dit zijn de 12 mooiste vrouwen gespot op de tribunes tijdens het WK in Qatar Hot shots
Auteur
19/12/2022 19:01

Dit zijn de 12 mooiste vrouwen gespot op de tribunes tijdens het WK in Qatar


Na een kleine maand voetballen is het WK in Qatar gister tot een einde gekomen. Er deden in totaal 32 landen mee en er werden 227 gele en 5 rode kaarten uitgedeeld. Nederland strandde in de kwartfinales tegen Argentinië, waar de wereldbeker uiteindelijk ook naartoe ging. Zij wonnen met penalty's van Frankrijk nadat het na 120 minuten spelen in 3-3 eindigde. Naast deze beker pakten ze overigens ook de meeste gele kaarten (17) en maakten ze de meest overtredingen (100). Marokko bleef steken op 97 overtredingen. Daarnaast zullen ze ook een prijs hebben gewonnen voor hun dramatische acteertalent, maar daar wordt helaas geen officiële uitreiking van gedaan.

Op de tribunes was er ook genoeg te beleven, waarbij in het bijzonder natuurlijk één vrouw opviel: de Kroatische Ivana Knoll. Model én oud Miss Kroatië (2016) ging viral nadat ze in bijzondere outfits op de tribunes verscheen. Maar er waren meer mooie vrouwen te bekennen.... Wij zijn door de triljoentriljard foto's gebladerd en hebben een kleine selectie gemaakt. 🤳

👉 Check ook de hilarische memes van dit WK!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Video van de dag

Video van de dag

Heb je d'r hoor: Yvana Knol

BSR Agency

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties