Nieuwe beelden laten vies spel van Argentijnse keeper Emiliano Martínez zien Sport
Auteur
19/12/2022 09:36

Nieuwe beelden laten vies spel van Argentijnse keeper Emiliano Martínez zien


Als jij één van die 4,4 miljoen kijkers was, dan heb je gistermiddag waarschijnlijk een van de beste WK-finales everooit gezien. In een bizarre wedstrijd die in eerste instantie moeiteloos door Argentinië gewonnen leek te worden, kwamen Kylian Mbappé en zijn 3 doelpunten om het hoekje kijken waardoor penalty's uiteindelijk de beslissing moest brengen. Ook tijdens deze strafschoppenserie werd net als in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal duidelijk dat de Argentijnen ook qua onsportief gedrag nergens voor terugdeinzen.

Op nieuwe beelden te zien hoe de doelman van Aston Villa net als bij Steven Berghuis en Wout Weghorst de Franse speler Aurélien Tchouaméni uit zijn concentratie probeert te halen door de bal weg te gooien. Dat lukte dus aardig, want Tchouaméni miste het doel compleet.

Beste doelman van het WK

Scheidsrechter Marciniak was ook niet echt te spreken over deze actie en deelde dus ook een gele kaart uit. Dikke prima voor straatvechter Martínez want mede hierdoor hij heeft de wereldtitel in z'n zak én is hij door de FIFA tot beste doelman van het WK uitgeroepen.

Dat vier je natuurlijk op toepasselijke wijze

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties