Dit statige strandappartement in Domburg lijkt van binnen meer op een ruimteschip Lifestyle
Auteur
15/12/2022 18:00

Dit statige strandappartement in Domburg lijkt van binnen meer op een ruimteschip


Ja hoor, daar zijn we weer met onze niet aflatende speurtocht door de wonderlijke krochten van #funda en ook vandaag kwamen we weer een heus pareltje tegen. We waarschuwen je op voorhand al dat je een stevige portemonnee mee moet nemen, maar dat is van latere zorg.

Vandaag vertrekken we naar het wonderschone Domburg in de provincie Zeeland. Hier vind je niet alleen het schoonste strand van Nederland, maar ook dit parmantige huis aan de Badhuisweg. Oké, je krijgt niet de gehele woning maar slechts 1 van de 9 appartementen en je moet er wél even €2.150.000,- voor neerleggen. Kleinigheidje. Laten we eerst de buitenkant eens bekijken.

Nou, da's toch best vet? Prima plek voor een feestje dachten wij, en dat scheelt, want je koopt meteen het mede-eigenaarschap van de historische Groote Zaal in het Badpaviljoen. Daar kun je na overleg met al je amices, kameraden en homies feesten totdat de zon opkomt en dat vinden we eigenlijk die dikke 2 miljoen al waard. Niet dat we dat hebben, maar goed. De binnenkant van je appartementje is echter een heel ander verhaal, maar daar komen we zo op. Eerst wat specificaties:

✅ Bouwjaar: 2008
✅ Woonoppervlak: 185 m²
✅ Tuinoppervlak: 150 m²
✅ Aantal kamers: 3, waarvan 2 slaapkamers
✅ Aantal badkamers: 1, plus 1 apart toilet
✅ Voorzien van: domotica, mechanische ventilatie, sauna

Weinig mis mee, maar wellicht heb je toch iets minder met de inrichting. Die is namelijk nogal.... Bijzonder. Tijd voor een rondleiding!

De immer gezellige woonkamer

Sfeertje hoor

Knusse keuken

Ook de badkamer is in dezelfde stijl

Alleen magere mensen kunnen in bad

Jawel, ook de slaapkamer lijkt op een ruimteschip

Prima feestzaaltje!

Even met de drone over Domburg vliegen

Hebben? Doe dan hier even een bod!

/ / Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

/ / Reacties