Oma Tammy Hernande verdient €250.000 dankzij verbouwing van d'r lichaam Random Jam Press / @tammyhtherealtor
Auteur
10/12/2022 19:01

Oma Tammy Hernande verdient €250.000 dankzij verbouwing van d'r lichaam


Een jonge fitte 'oma' beweert dat ze meer dan $250,000 heeft verdiend met het verkopen van foto's en video's op OnlyFans - maar dit allemaal zonder naakt te gaan.

De ex-makelaar heeft een klein tonnetje aan verschillende plastische operaties uitgegeven (waaronder vijf borstvergrotingen) en ging voor het eerst op 29-jarige leeftijd in 2004 onder het mes. Tussen 2005 en 2019 onderging ze nog eens vijf borstvergrotingen en in 2017 kreeg ze ook bilimplantaten. Tammy, die al bijna een miljoen volgers op Instagram (@tammyhtherealtor) had, sloot zich in mei 2021 bij #OnlyFans aan nadat haar volgers om meer content van deze pittige oma hadden gesmeekt.

Hoewel ze er tot nu toe in is geslaagd om relatief bedekt te blijven, sluit Tammy niet uit dat ze de komende maanden volledig 'x-rated' zal gaan. Voor ons net een 'tikkie' te ordinair, maar met zo'n omzet is het natuurlijk een meer dan keurige ROI.

Jam Press / @tammyhtherealtor
Jam Press / @tammyhtherealtor
Jam Press / @tammyhtherealtor

👉 Meer in de VIP

Heb je een account dan check je in onze VIP-afdeling de rest van de foto's. Heb je dat niet dan kun je hier een gratis account aanmaken waarmee je meer exclusieve content voor leden meepakt!

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair