BIOS uitlezen...
Geen stress: we gaan heerlijk ontspannen het jaar uit met deze 4 topspellen Gaming
Auteur
02/12/2022 08:10

Geen stress: we gaan heerlijk ontspannen het jaar uit met deze 4 topspellen


De laatste maanden van het jaar staan niet alleen in het teken van gezelligheid omdat ze vol met feestdagen zitten, voor veel mensen brengt het ook altijd een lading (keuze)stress met zich mee. In november word je al doodgegooid met allerlei Black Friday en Cyber Monday-deals, daarna gaan we meteen door naar Sinterklaas en als dat voorbij is vliegen we in een streep naar Kerstmis en Oud & Nieuw.

Heel erg leuk natuurlijk, maar in dit digitale tijdperk wordt dit via elke weg en op elk random moment onder je neus gedrukt en dus heb je maar weinig tijd voor een beetje ontspanning, en al helemaal niet in december.

Het is de hoogste tijd om lekker te onthaasten en méér ontspannen het jaar uit te gaan. Hoe je dat doet? Juist, met de leukste bord- en kaartspellen en wij hebben 4 toppers voor je uitgezocht.

1. Het uitdagende Jungle Speed

In Jungle Speed zorg je ervoor dat je als eerste de totem grijpt en je kaarten zo snel mogelijk wegspeelt! Blijf geconcentreerd en hou de kaarten die door jouw tegenstanders worden getrokken goed in de gaten. Concentratie en reactietijd zijn van grote waarde bij dit spel. Het snelle spel is makkelijk te leren en blijft uitdagend!

2. Verbindingen maken in Ticket to Ride Europe

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Ben jij aan het eind van het spel de eindbaas met het grootste treinnetwerk dan ben jij de winnaar!

3. Exploding Kittens voor liefhebbers van katten, lasers én explosies

Dit tactische spel dat Russische roulette met exploderende kittens combineert, is een spel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden.

Bij dit spel moet je zo lang mogelijk proberen te overleven, zodat jij de laatste speler bent en het spel wint. Exploding Kittens is een leuk kaartspel voor twee tot vijf personen en degene die de juiste kaarten speelt, aanvalt en niet explodeert is de winnaar.

4. Ben jij een echte blufkoning? Speel Perudo!

Hey blufkoning, laat maar eens zien wat je kan! Schud de dobbelstenen in je beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van een bepaald getal minimaal op tafel liggen. Perudo win je door het beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid.

Meer info en natuurlijk: de verkooppunten

Meer informatie over deze heerlijke bordspellen en mogelijkheden om ze te kopen kun je vinden op Unbox Now!

Trending vandaag

Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen