BIOS uitlezen...
Must see: deze 3 vrouwen trokken afgelopen maand de meeste aandacht Random
Auteur
01/12/2022 21:15

Must see: deze 3 vrouwen trokken afgelopen maand de meeste aandacht


De maand november is weer voorbij gevlogen en voordat je het weet is Sinterklaas voorbij, zit je ramvol van het gourmetten tijdens Kerstmis en ben je je straat op 1 januari aan het schoonvegen omdat je weer schandalig veel vuurwerk de lucht in hebt geschoten. Maar goed, zo ver is het nog lang niet dus blikken we eerst terug op de maand november.

1. Elegante meiden vertellen vol trots hun stoute bedgeheimen

Tijdens een random interview op straat delen deze dames spontaan hun bedgeheimen en ze zijn er ook nog eens behoorlijk trots op. Klasse!

2. Heleen van Royen vond het tijd om haar pompoenen op Insta te zetten

Heleen van Royen is voor veel mannen toch wel een mother they'd like to fiezelefozel, en gelukkig is zij ook nooit te beroerd om zo af en toe eens een spannend kiekje op haar Instagram te knallen. Tijdens De Verraders vond ze tijd om even voor de spiegel te gaan staan. Geheel in haar eigen stijl, uiteraard.

3. Victoria Koblenko geniet van een heet momentje in de sauna

Het wordt langzamerhand steeds kouder buiten maar daar heeft Victoria Koblenko een prima remedie voor: chillen in de sauna. Natuurlijk niet zonder daar een fotootje van te schieten, want ook haar volgers mogen meegenieten!

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties