BIOS uitlezen...
'Barbie zit al maanden in een verslavingskliniek en is bevrijd uit een bordeel' Shownieuws BSR Agency
Auteur
24/11/2022 13:31

'Barbie zit al maanden in een verslavingskliniek en is bevrijd uit een bordeel'


Normaal gesproken staat Samantha de Jong a.k.a. Barbie regelmatig in de spotlights, overigens meestal niet heel positief, maar de laatste tijd was het behoorlijk stil rondom de Scheveningse tv-persoonlijkheid.

Het laatste dat we van haar hebben gehoord was dat ze aan het bijbeunen (2 van de 5 sterren) was in een zogenaamd 'privéhuis', maar dat bleek ze dus niet per se hobbymatig te doen, maar naar verluidt omdat ze anders haar drugsverslaving niet kon betalen. Nu heeft ze in de Story bevestigd dat ze inderdaad werkzaam in de Haagse prostitutie was, maar wel met een belangrijke kanttekening:

Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven

Kliniek voor verslavings- en traumaproblematiek

Inmiddels zit ze dus al twee maanden in een kliniek waar ze gespecialiseerd zijn in verslavings- en traumaproblematiek. Dat lijkt me een prima plek voor Barbie, want als je optelt wat zij de laatste jaren allemaal heeft meegemaakt dan is het niet heel gek dat ze zo is afgegleden.

Ik wil nóóit meer drugs gebruiken! En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest, dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren

Overigens is het niet de eerste keer dat ze in een kliniek zit, maar laten we voor haar hopen wel de laatste keer. Misschien toch maar weer je oude werk oppakken?

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties