De broodnodige foto's van Holly Mae die vandaag 28 jaar is geworden Hot shots
Auteur
25/11/2022 10:45

De broodnodige foto's van Holly Mae die vandaag 28 jaar is geworden


Hieperdepiep, er is weer iemand jarig vandaag! Oké, waarschijnlijk wel meerdere mensen, maar wij gaan vandaag even focussen op Holly Mae Brood. Deze actrice/presentatrice/zangeres/danseres is vandaag namelijk 28 geworden en dat leek ons weer een prima reden om eens in wat archieven én in haar Instagram te duiken.

Vroegâh

Holly heeft een behoorlijk bekende achternaam en ze is dan ook de dochter van Herman (en Xandra) Brood. Alhoewel ze niet Hermans biologische kind is (ze werd wel tijdens hun huwelijk geboren, haar echte vader overleed in 2009) heeft Herman haar wel erkend en is ze dus sindsdien "dochter van". Ze werd in 1994 geboren en als kind ontdekte ze al snel het dansen en zingen. Als danseres was ze onder andere te zien bij het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen. Bij die laatste viel ze zo op dat ze zelfs werd gevraagd om auditie te komen doen om zelf te gaan zingen, waarna ze in 2006 daadwerkelijk het liedje "De Coolste DJ" zong.

Haar echt grote doorbraak kwam in 2015 met de film Sneekweek. Naar aanleiding van dit acteerklusje werd ze gevraagd voor meerdere films en series, waaronder GTST waarin ze een aantal jaar te zien was als Amy Kortenaer. Sindsdien heeft ze in vele films geschitterd en tegenwoordig is ze ook acties als presentatrice: dit jaar presenteert ze namelijk voor de vierde keer Love Island.

Prima C.V. dachten wij zo, maar nu is het tijd voor het broodnodige (hihi) beeldmateriaal!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Uiteraard ook nog even een rondje over haar Instagram

Even die dansmoves checken

Check dit ook even

Check dit ook even

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair