Het is bevestigd: Jake Paul stapt in 2023 de ring in met voormalig kickbokser Andrew Tate Fails
Auteur
11/11/2022 12:00

Het is bevestigd: Jake Paul stapt in 2023 de ring in met voormalig kickbokser Andrew Tate


Over de bokscarrière van Jake Paul hoeven we weinig uit te leggen, want bijna iedereen weet inmiddels wel dat de ex-YouTuber aardig van zich af kan meppen in de ring. Dat mag hij in 2023 weer opnieuw gaan bewijzen, want inmiddels is bevestigd dat de beste man dan de ring in zal stappen met niemand minder dan ex-kickbokser Andrew Tate, die na zijn vechtsportcarrière als influencer door het leven gaat. Net de omgekeerde wereld dus, en net als Paul toentertijd heeft hij een behoorlijke lading haters. Sterker nog, het zou momenteel de meest gehate influencer op de planeet zijn...

Hoe dan ook, de staredown is al geweest, maar verder is er nog niets bekend qua datum of wat er met de partij verdiend zal gaan worden. Dat zal wel niet om lullige bedragen gaan, want er wordt geschat dat Paul met zijn 3 overwinningen in 2021 maar liefst 40 miljoen dollar bij elkaar heeft geharkt. Keurig!

De staredown

De bevestiging

/ / Poll

/ / Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties