BIOS uitlezen...
Romy Monteiro zingt vandaag 30 kaarsjes uit en dus geven we onszelf een selectie van haar Instaposts cadeau Hot shots
Auteur
13/11/2022 13:33

Romy Monteiro zingt vandaag 30 kaarsjes uit en dus geven we onszelf een selectie van haar Instaposts cadeau


De naam Romy Truggelaar zal je waarschijnlijk niet zoveel zeggen, maar haar artiestennaam is iets bekender: Romy Monteiro! Ze is vandaag 30 jaar geworden en dus duiken we even er even bovenop, spreekwoordelijk dan.

Romy werd dus in 1992 geboren, en haar moeder Antje Monteiro zal je wellicht ergens nog een belletje doen rinkelen. Zo niet, dan vraag maar even aan je moeder, want Antje was/is toch wel een van de grotere musicalsterren uit Nederland. Romy's vader, een man van Portugees/Angolese afkomst, ging er op haar jonge leeftijd vandoor, waardoor ze alleen door haar moeder is opgevoed. Hij heette overigens wél echt Monteiro, en zowel moeder Antje en dochter Romy vonden dit een mooier klinkende naam voor hun zangcarrière.

Hoe het begon

Romy's carrière begon in 2014, toen ze meedeed aan The Voice of Holland waarmee ze in team Trijntje de kwartfinales haalde. In 2015 kreeg ze de hoofdrol in de musical The Bodygaurd, waarmee ze haar moeder achterna leek te gaan. Niet onverdienstelijk overigens, want deze rol leverde haar een jaar later de Musical award voor Aanstormend Talent op.

Nadat ze een cd uitbracht met liedjes van Whitney Houston kreeg ze steeds meer presentatieklussen. Van het programma Mijn Vader is de Beste naar het Junior Songfestival, en van It Takes Two naar De Hit Kwis. Inmiddels speelt ze ook al anderhalf jaar de rol van Indra Kalkhoven in GTST. Verder is ze veel op Instagram te vinden (met ruim 142.000 volgers) en is ze daar een geliefd model voor diverse kledingmerken. Genoeg geluld, tijd voor foto's!

Trending vandaag

Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties