Twitch-streamer aielieen1 gebanned nadat expliciete stream viraal gaat Random
Auteur
05/11/2022 13:01

Twitch-streamer aielieen1 gebanned nadat expliciete stream viraal gaat


Twitch is de laatste tijd z'n platform behoorlijk aan het opschonen. Sinds vorige maand is het bijvoorbeeld verboten om goksites als Stake.com te streamen, waardoor streamers als Roshtein - toch zo'n 1 miljoen+ 'subscribers' en gemiddeld 15.000 mensen die tegelijkertijd meekeken - en Trainwreck hun heil ergens anders moeten zoeken.

Wat natuurlijk altijd al niet mocht is expliciete content uitzenden, maar daar had aielieen1 blijkbaar geen boodschap aan. Ze besloot gisteravond voor een klein intiem groepje viespeuken een 18+ showtje uit te zenden, maar nadat haar stream op Reddit belandde was het snel klaar met de pret.

Mission accomplished

Waarschijnlijk was het gewoon een ordinaire publiciteitsstunt van één of andere professionele viespeuk, want haar account bestond slechts één dag en was dus puur bedoeld om aandacht te creëren. Nou, dat is aardig geslaagd. 

Uiteraard zijn dit soort vulgaire beelden gelukkig niet meer op Twitch te bekijken, bah, maar voor de nieuwsgierigen hebben we hier onder nog een kleine impressie van wat je gemist hebt. *kuch*

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties