Na 2 vergrotingen laat Monica Geuze haar "dikke kanonnen" nu eens een keer verkleinen Shownieuws
Auteur
04/11/2022 12:00

Na 2 vergrotingen laat Monica Geuze haar "dikke kanonnen" nu eens een keer verkleinen


Niet zo wisselend als het leven van een influencer, want na 2 borstvergrotingen die bij elkaar €18.000,- hebben gekost wil Monica Geuze het nu eens helemaal anders doen: haar "dikke kanonnen" (zoals ze ze zelf noemt) moeten weer kleiner. Ja, daar moet je vast even van bijkomen.

Na de eerste ingreep had ze een keurig cupje B. Na haar zwangerschap bleef daar echter niets van over en vergeleek haar arts haar voorgevel met een kiezelsteen in een sok. Nou, fijne vent lijkt ons dat, maar dat was niet het enige:

Als ik in bed lag en ik ging op mijn zij liggen dan draaide dat implantaat in mijn borst. Ik heb twee jaar met een bh aan geslapen omdat ik niet op mijn zij kon liggen.

Op aanraden van haar arts heeft ze haar boebeloni's toen opnieuw laten vergroten, maar daar is ze nu wel klaar mee, zoals ze zelf vertelt in de podcast Geuze en Gorgels:

Ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.

Snappen we best, maar toch... Kijk er nog maar eens even goed naar, want binnenkort zijn ze verdwenen.

Instagram/monicageuze
Instagram/monicageuze

Het Jeugdjournaal vond haar een slecht voorbeeld

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties