Verstappen boycot het partijdige Sky Sports en geeft keurig uitleg Sport
Auteur
31/10/2022 10:30

Verstappen boycot het partijdige Sky Sports en geeft keurig uitleg


Gisteravond was de Grand Prix van Mexico, en alhoewel je achteraf gezien beter iets anders had kunnen gaan doen (want SAAAIII) was de persconferentie erna nog wel enigszins interessant. Het is namelijk inmiddels geen geheim meer dat Max Verstappen Sky Sports boycot en daar gaf hij gisteren keurig uitleg over.

Sky, en dan voornamelijk verslaggever Ted Kravitz, laat namelijk het hele jaar al zien extreem partijdig te zijn. Dat is tot op zekere hoogte wellicht niet zo gek, in de Nederlandse verslaggeving ligt de focus ook meer op Verstappen dan op een andere rijder, maar Sky kan de uitkomst van het kampioenschap van vorig jaar nog steeds niet verkroppen. Opmerkingen als "Lewis was robbed", het regelmatig weigeren om Max bij naam te noemen, geweldige acties negeren/downplayen, de bizarre "kerstgroet" van vorig jaar en het nonstop blijven zeuren en drammen is Verstappen uiteindelijk in het verkeerde keelgat geschoten.

Het lijkt erop dat Sky niet kan hebben dat hun heilige Lewis (die met zijn 7 kampioenschappen nog royaal bovenaan de lijstjes staat) voorbijgestreefd wordt. Hoe lang de boycot gaat duren is nog onbekend, maar wij snappen het wel.

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties