Nog meer lol met de geniale verzamelbox van Exploding Kittens: Recipes for disaster! Gaming
Auteur
28/10/2022 14:31

Nog meer lol met de geniale verzamelbox van Exploding Kittens: Recipes for disaster!


Hou je wel van een bizar en dynamisch kaartenspel of ben je al fan van het succesvolle spel Exploding Kittens? Dan kan je dit ook wel waarderen: er is namelijk een vette verzamelbox uitgebracht: Recipes for Disaster.

Voor wie Exploding Kittens nog niet kent: het is een soort Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt.... En dan heb je verloren. Met de overige kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of katten afleiden. Alle kaarten zijn voorzien van lachwekkende illustraties van The Oatmeal.

Recipes for Disaster is een uitgave met maar liefst 13 "recepten". Elk recept biedt een ander spel met andere kaarten, dus je kunt lekker variëren en raakt nooit uitgespeeld.

Schaamkraag

1 van 13 de uitbreidingen is de variant Imploding Kittens, waarbij de "Cone of Shame", oftewel de "schaamkraag" hoort. Verliezers lopen de kans dat ze deze kraag op moeten zetten zodat je je er extra van bewust bent dat je verloren hebt (en voor lul staat). Lekker toch... 😆

NSFW-editie 🔞

Voor mensen die het graag iets pikanter willen is er de NSFW-editie, die ook onderdeel is van de verzamelbox, maar alléén voor 18 jaar en ouder. De herkenbare illustraties van The Oatmeal zijn ditmaal niet alleen grappig, maar ook ranzig, seksueel getint én een beetje horrorachtig. De Exploding Kittens NSFW-editie doet er dus een schepje bovenop en spreekt daarmee ook de oversekste mensen en horrorliefhebbers aan!

Verkooppunten

Wil je meer weten over het spel of waar je het kan kopen, check dan Unboxnow!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen