Delen is lief

Email

Nog meer lol met de geniale verzamelbox van Exploding Kittens: Recipes for disaster!

Hou je wel van een bizar en dynamisch kaartenspel of ben je al fan van het succesvolle spel Exploding Kittens? Dan kan je dit ook wel waarderen: er is namelijk een vette verzamelbox uitgebracht: Recipes for Disaster.

Voor wie Exploding Kittens nog niet kent: het is een soort Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt.... En dan heb je verloren. Met de overige kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of katten afleiden. Alle kaarten zijn voorzien van lachwekkende illustraties van The Oatmeal.

Recipes for Disaster is een uitgave met maar liefst 13 "recepten". Elk recept biedt een ander spel met andere kaarten, dus je kunt lekker variëren en raakt nooit uitgespeeld.

Bitcoins minen, even geduld...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Schaamkraag

1 van 13 de uitbreidingen is de variant Imploding Kittens, waarbij de "Cone of Shame", oftewel de "schaamkraag" hoort. Verliezers lopen de kans dat ze deze kraag op moeten zetten zodat je je er extra van bewust bent dat je verloren hebt (en voor lul staat). Lekker toch... 😆

NSFW-editie 🔞

Voor mensen die het graag iets pikanter willen is er de NSFW-editie, die ook onderdeel is van de verzamelbox, maar alléén voor 18 jaar en ouder. De herkenbare illustraties van The Oatmeal zijn ditmaal niet alleen grappig, maar ook ranzig, seksueel getint én een beetje horrorachtig. De Exploding Kittens NSFW-editie doet er dus een schepje bovenop en spreekt daarmee ook de oversekste mensen en horrorliefhebbers aan!

Verkooppunten

Wil je meer weten over het spel of waar je het kan kopen, check dan Unboxnow!

Nu je hier toch bent

Reacties staan uit voor dit artikel.

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail