Volgens Famke Louise heeft Roddelpraat "haar hele kraamtijd kapotgemaakt" Shownieuws
Auteur
28/10/2022 12:00

Volgens Famke Louise heeft Roddelpraat "haar hele kraamtijd kapotgemaakt"


De soap rondom Roddelpraat en Famke Louise gaat door, want gisteren diende het hoger beroep dat Jan Roos en Dennis Schouten tegen de zangeres aanspanden. In eerste instantie won Famke Louise, maar aangezien Jan en Dennis het daar (stiekem best terecht) niet mee eens waren en ook nog eens beschikten over nieuw bewijs besloten ze opnieuw de rechtszaal binnen te stappen. De rechter had namelijk besloten dat de uitzending offline moest en dat ze de totale kosten van €27.000,- moesten betalen. Dat bedrag werd overigens vrij makkelijk binnengehaald via een crowdfunding.

De reden is nog steeds de disstrack die in de uitzending te horen was en besproken werd. Volgens Famke was dat een privétrack die stiekem met een telefoon was opgenomen en was deze absoluut niet voor verspreiding bedoeld. Vreemd, want het betrof hier heel duidelijk een compleet afgemixt en kant-en-klaar nummer dat overduidelijk NIET met een telefoon was opgenomen, het nummer is door Famke ZELF rondgestuurd aan radiostations en daarbij zingt ze het nummer ook op feestjes. Van dat laatste hebben Jan en Dennis beelden in handen, dus je zou zeggen dat dit een gelopen koers zou moeten zijn.

Famke gooide het nog wel even over de emotionele boeg, want naar eigen zeggen heeft Roddelpraat haar hele kraamtijd kapotgemaakt. Ze kreeg zoveel over zich heen dat ze daar niet meer van kon genieten. Wederom vreemd, want je zou zeggen dat als je zó de aandacht opzoekt (muziek, documentaires, interviews) dat je er wel aan gewend zou moeten zijn dat er iets over je geroepen wordt.

De uitspraak volgt op 29 november.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties