Delen is lief

Email

Volgens Famke Louise heeft Roddelpraat "haar hele kraamtijd kapotgemaakt"

De soap rondom Roddelpraat en Famke Louise gaat door, want gisteren diende het hoger beroep dat Jan Roos en Dennis Schouten tegen de zangeres aanspanden. In eerste instantie won Famke Louise, maar aangezien Jan en Dennis het daar (stiekem best terecht) niet mee eens waren en ook nog eens beschikten over nieuw bewijs besloten ze opnieuw de rechtszaal binnen te stappen. De rechter had namelijk besloten dat de uitzending offline moest en dat ze de totale kosten van €27.000,- moesten betalen. Dat bedrag werd overigens vrij makkelijk binnengehaald via een crowdfunding.

De reden is nog steeds de disstrack die in de uitzending te horen was en besproken werd. Volgens Famke was dat een privétrack die stiekem met een telefoon was opgenomen en was deze absoluut niet voor verspreiding bedoeld. Vreemd, want het betrof hier heel duidelijk een compleet afgemixt en kant-en-klaar nummer dat overduidelijk NIET met een telefoon was opgenomen, het nummer is door Famke ZELF rondgestuurd aan radiostations en daarbij zingt ze het nummer ook op feestjes. Van dat laatste hebben Jan en Dennis beelden in handen, dus je zou zeggen dat dit een gelopen koers zou moeten zijn.

Famke gooide het nog wel even over de emotionele boeg, want naar eigen zeggen heeft Roddelpraat haar hele kraamtijd kapotgemaakt. Ze kreeg zoveel over zich heen dat ze daar niet meer van kon genieten. Wederom vreemd, want je zou zeggen dat als je zó de aandacht opzoekt (muziek, documentaires, interviews) dat je er wel aan gewend zou moeten zijn dat er iets over je geroepen wordt.

De uitspraak volgt op 29 november.

Artikel delen

Embed code

Veel bekeken

Topreactie (+)

Als die mannen niet winnen dan is de rechtspraak echt verloren.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail