De 4 meest sexy Halloween kostuum van celebrities Fun
Auteur
27/10/2022 00:00

De 4 meest sexy Halloween kostuum van celebrities


Veel celebrities nemen Halloween nogal serieus. Ze proberen elkaar vooral de loef af te steken met hun outfits. Sommigen gaan voor een shocking outfit, anderen juist voor een sexy look. Zoek jij nog een Halloween kostuum in die laatste categorie? Kijk dan eens naar de sexy outfits van deze vier celebs.

1. Kim Kardashian als Catwoman

Realityster Kim Kardashian staat bekend om haar voluptueuze rondingen en weet wel hoe ze die moet showen. Dat bewees ze in 2013 toen ze zich tijdens Halloween als een verleidelijke Catwoman verkleedde. Ze droeg een strakke latex-bodysuit, waarin haar rondingen goed te zien waren.

Op haar hoofd had ze een masker tot net over haar ogen met oortjes. Daar stak een verleidelijke lange paardenstaart onderuit. Haar lippen waren vurig rood gestift. De kniehoge leren laarzen met stiletto’s maakten haar sexy look helemaal af.

2. Mariah Carey als zeemeermin

In 2003 toverde zangeres Mariah Carey zich voor een Halloween-feestje in Londen om tot zeemeermin. Maar dan wel een hele hete zeemeermin. Ze verscheen in niets meer dan een kleine bh waarin het accent op haar borsten lag en een lange rok met een hoge split. De split was zo hoog dat ze niet kon gaan zitten zonder ‘te veel’ van zichzelf te laten zien. Met deze niets verhullende outfit waren vast alle ogen op haar gericht.

3. Kendall Jenner als 1960’s Fembot uit Austin Powers

Austin Powers is een van de bekendste filmreeksen ter wereld. Misschien heb jij de films ook wel gezien. Zo ja, dan ken je de 1960’s Fembot wel. Zo niet, dan is het alsnog een leuke outfit voor je Halloween-feestje. Ga net als Kendall Jenner voor een doorschijnende roze babydoll. Of je daar iets onder draagt is aan jou. Maak je look af met een wulpse blonde pruik, handschoentjes, een zweepje en pumps of sandalen met hoge hakken.

4. Ellen DeGeneres als Nicki Minaj

Naar eigen zeggen houdt zangeres Nicki Minaj niet van bh’s. Dat onthulde ze tijdens de talkshow van Ellen DeGeneres. Die heeft dat goed onthouden, want zij droeg geen bh toen ze zich tijdens Halloween verkleedde als de rapper.

Ellen droeg een blouse waarvan alleen de bovenste knoop dicht zat. Hierdoor staken haar borsten eronder uit en waren deze goed zichtbaar. Verder was ze gehuld in een lange leren broek en had ze een pruik opgezet. Een sexy outfit voor Halloween dus, die je zelf nog spannender kan maken door voor een leren hotpants of kort rokje te kiezen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van leuke Halloween-outfits. Kijk hier voor nog meer outfits. Misschien vind je wel een sexy outfit van jouw idool en steel je op elk Halloween feestje de show. Have fun!

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen