Delen is lief

Email

Saskia Belleman vertelt bij Jinek over het proces tegen 'De Rambo van de Jumbo' Glennis Grace

De naam Saskia Belleman doet je vast ergens een belletje rinkelen, maar voor degenen die nooit een proces volgen: zij is degene die voor De Telegraaf verslag doet van rechtszaken. Dat doet ze bijzonder uitgebreid via Twitter en gisteren was ze uiteraard aanwezig bij de zaak tegen ons aller Glenda Batta, a.k.a. Glennis Grace.

Saskia Belleman was gisteravond samen met de advocaat van Glennis te gast bij Jinek (gepresenteerd door Beau omdat Eva corona heeft) en daar vertelde ze precies wat ze allemaal heeft gezien. Dat mevrouw Grace gruwelijk heeft zitten liegen wisten we al, en het openbaar ministerie eist een maand voorwaardelijke gevangenisstraf en 200 uur taakstraf. De uitspraak is pas op 9 november, maar wij zien d'r al wel staan hoor. Oranje hesje aan, papierprikker in de hand en schoonmaken maar! Of zouden ze haar in dit geval laten vakkenvullen bij een niet nader te benoemen supermarkt?

Vandaag gaat het proces overigens verder, want dan zijn haar zoon Anthony Shane Majri (16) en de andere minderjarige aanwezigen aan de beurt.

Artikel delen

Embed code

Ze mag bij Johan de tuin wel komen doen

Artikel delen

Embed code

Veel besproken

Topreactie (+)

200 uur, dat is toch mooi 5 weken voor lul staan met een schoffel langs de weg als hulp bij de gemeentelijke groen voorziening. Daar verminderen haar valse sterallures hopelijk van Heerlijk 🍿 Haar carrière is toch over, kan haast niet anders. Wie wil dit stuk verdriet nog zien, laat staan horen, ubberhaubt geld voor betalen. En nu weer door naar interessante content 🙄

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail