Saskia Belleman vertelt bij Jinek over het proces tegen 'De Rambo van de Jumbo' Glennis Grace Shownieuws
Auteur
27/10/2022 10:30

Saskia Belleman vertelt bij Jinek over het proces tegen 'De Rambo van de Jumbo' Glennis Grace


De naam Saskia Belleman doet je vast ergens een belletje rinkelen, maar voor degenen die nooit een proces volgen: zij is degene die voor De Telegraaf verslag doet van rechtszaken. Dat doet ze bijzonder uitgebreid via Twitter en gisteren was ze uiteraard aanwezig bij de zaak tegen ons aller Glenda Batta, a.k.a. Glennis Grace.

Saskia Belleman was gisteravond samen met de advocaat van Glennis te gast bij Jinek (gepresenteerd door Beau omdat Eva corona heeft) en daar vertelde ze precies wat ze allemaal heeft gezien. Dat mevrouw Grace gruwelijk heeft zitten liegen wisten we al, en het openbaar ministerie eist een maand voorwaardelijke gevangenisstraf en 200 uur taakstraf. De uitspraak is pas op 9 november, maar wij zien d'r al wel staan hoor. Oranje hesje aan, papierprikker in de hand en schoonmaken maar! Of zouden ze haar in dit geval laten vakkenvullen bij een niet nader te benoemen supermarkt?

Vandaag gaat het proces overigens verder, want dan zijn haar zoon Anthony Shane Majri (16) en de andere minderjarige aanwezigen aan de beurt.

Ze mag bij Johan de tuin wel komen doen

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties