BIOS uitlezen...
Met de 28-jarige Ekin-Su Cülcüloğlu zouden wij wel een broodje Döner willen eten Hot shots BSR Agency
Auteur
18/10/2022 08:30

Met de 28-jarige Ekin-Su Cülcüloğlu zouden wij wel een broodje Döner willen eten


Het zou zomaar kunnen dat je nog nooit van de Britse Ekin-Su Cülcüloğlu hebt gehoord. Daar gaan we vandaag verandering in brengen, want deze 28-jarige actrice/model/influencer van Turkse komaf is niet zomaar de eerste de beste. Şuna bak, vay be!

Ze is geboren en getogen in Engeland, Londen om precies te zijn. Haar carrière begon met deelname aan diverse schoonheidswedstrijden, waaronder Miss Asia Pacific World. Tijdens haar studie bleef ze aan dit soort wedstrijden meedoen, maar haar grote doorbraak kwam toen ze mocht acteren in de Turkse soap Kuzey Yıldızı İlk Aşk. Wie kent het niet?

Love Island

Daarna deed ze mee aan Love Island, in Engeland toch wel een bijzonder populair programma, en dit seizoen won ze glansrijk. Samen met Davide Sanclimenti verliet ze de villa en inmiddels is bekend dat het duo een reisprogramma gaat presenteren. Vorige maand is ze gevraagd om "brand ambassador" van met fashionmerk Oh Polly te worden, en de kroon op al haar werk is toch wel het feit dat ze mee gaat doen aan Dancing On Ice in 2023! Ja, dan heb je het wel gemaakt.

Op social gaat ze ook lekker, want met maar liefst 3,2 miljoen volgers op Instagram doet Ekin-Su inmiddels mee met de grote dames. Foto's in overvloed dus, en wij zochten even de allerbeste voor je uit.

BSR Agency
Instagram/ekinsuofficial
Instagram/ekinsuofficial
BSR Agency
BSR Agency
Instagram/ekinsuofficial
BSR Agency
BSR Agency
Instagram/ekinsuofficial
BSR Agency
BSR Agency
Instagram/ekinsuofficial

Ekin-Su in Love Island

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties