Streamer Amouranth deelt live op Twitch het misbruik door haar man Random
Auteur
17/10/2022 13:01

Streamer Amouranth deelt live op Twitch het misbruik door haar man


Als je enigszins met Twitch bekend bent dan heb je ongetwijfeld ook wel eens per ongeluk (kuch) een zogenaamde ASMR- of bathtub-stream van #Amouranth voorbij zien komen. Deze populaire dame heeft ondertussen 13.500 betalende subs en duizenden kijkers per stream tegelijk online, waarmee ze alleen op dit platform zo'n 50k per maand binnenharkt. Maar goed, geld is ook maar geld want blijkbaar gaat het leven van een bathtub streamer niet over rozen.

Het businessmodel Amouranth

Tijdens haar laatste livestream was ze er helemaal klaar mee en besloot een telefoongesprek met haar man te delen waaruit o.a. naar voren komt dat hij gedreigd heeft haar honden te vermoorden. Deze fijne vent beheert haar financiën en gebruikt dit ook om zijn zin door te drijven. Ze mocht bijvoorbeeld niet vertellen dat ze getrouwd is, want dan kun je op je vingers natellen dat een groot deel van haar fans afhaakt, en dat is natuurlijk funest voor het businessmodel...

Ergo: laat je shit nooit beheren door een ander en trek (bij iemand) aan de bel, want voor je het weet moet je je vent op internet exposen.

Deel 1

Deel 2

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties