Hoppa: Geert harkt €51.600,- binnen door Het Geluid van Qmusic te raden Random
Auteur
13/10/2022 10:10

Hoppa: Geert harkt €51.600,- binnen door Het Geluid van Qmusic te raden


Toch best een leuke meevaller, anderhalf keer een modaal salaris winnen met een simpel belspelletje. De pot van Het Geluid op Qmusic stond namelijk op €51.600,- en er waren zo'n twee maanden lang maar liefst 491 foute antwoorden en 4 hints van de jury nodig voordat iemand het goede antwoord eindelijk wist te geven.

Wat bleek namelijk het goede antwoord? 'Een blusdeken uit de houder trekken'. Daar waren wij ook niet 1-2-3 op gekomen, maar de 35-jarige Geert lukte het vanmorgen wel en hij was aan de telefoon dan ook behoorlijk in de war. Kunnen we ons ook wel voorstellen, want van dat geld kun je toch makkelijk 3 dagen de verwarming laten draaien én een keer tanken!

Qmusic

Klachten over de hints

Overigens werd er wel veel geklaagd over de hints, deze zouden veel te vaag zijn geweest. De jury wist ze echter als volgt uit te leggen:

Hint 1
Als eerste hint moesten Mattie & Marieke origami vouwen. Een hint naar de blusdeken die opgevouwen in de hoes zit voor je hem eruit trekt.

Hint 2
De Zusjes Van Wanrooy vormden de tweede hint van De Jury. De TWEE accordeons die zij bij zich hadden staan ook wel bekend als een TREKzak. Bij de handeling van Het Geluid TREK je aan TWEE touwen om de blusdeken uit zijn zak te trekken.

Ze speelde het nummer ‘In 't kleine café aan de haven’. Dat café is nog een kleine hint naar de blusdeken, die verplicht is in de horeca.

Hint 3
De derde hint was een video van twee DEKKENde schildpadden. Als je de blusdeken gebruikt DEK je de brand af.

Hint 4
De vierde hint kwam in twee dozen. In de eerste doos zat een stuk cake die heel pittig was gemaakt. Vervolgens gaf De Jury in de tweede doos een pak melk om je mond mee te BLUSSEN.

Nog één keer het bewijs

Qmusic

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties